Klopp potvrdio: Jedan od najvažnijih igrača bit će spreman za finale Lige prvaka

Na press konferenciji

Klopp potvrdio: Jedan od najvažnijih igrača bit će spreman za finale Lige prvaka

E. Ganibegović

Za petnaest dana u Parizu nas očekuje finale Lige prvaka gdje će snage odmjeriti Liverpool i Real Madrid. 

Liverpool do tada ima paklen raspored jer su u trci s Manchester Cityjem za naslov prvaka Engleske, a imaju odigrati i finale FA Cupa protiv Chelseaja.

Glavobolju Jurgenu Kloppu stvara i povreda Fabinha, no čini se da će brazilski veznjak biti spreman za veliko finale.

Veznjak Redsa je zadobio povredu mišića na Villa Parku sredinom sedmice, a Klopp je danas na press konferenciji pred utakmicu s Chelseajem otkrio pozitivne vijesti. 

"On će se sigurno vratiti za finale Lige prvaka, a za finale protiv Chelseaja i prije, vidjet ćemo, ne znamo. To je to", rekao je Klopp i dodao:

"Fabinho je profesionalac, nije bio sretan zbog toga, to je jasno, ali već ide u borbu s vremenom. Tako je kako je".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nije dovoljno ako ste spremni u petak prije finala, to bi trebao biti utorak ili srijeda ili tako nešto i radimo na tome i svi smo jako sigurni da će tako biti", zaključio je.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi