6

Komentari (6)

King_Kenny
...idemo ovo rijesiti u prvoj utakmici da se u revansu odmore igraci za utakmice u EPL.
Sars33
Niste mogli lakse proci do finala: Inter, Benfica, Villareal. Ove godine vam se posrecilo pravo. Navijam trenutno za City jer jedino vas Guardiola moze dobit... moze i Real, al nema nam Ramosa da povuce malo Salaha za ruku :)))
user1613662710
Nitko nije kriv sto je Barca popusila od Benfice a Villareal sto je Bayerna izbacio,a inter je prvak Italije kakav god da je lagan ne moze bit,a Real vecinu protivnika vise sretno nego spretno izbacio
saju701
Nema brige to Liverpool salje Villareal na pocetna podesavanja.Ne vidim nacin zaustaviti Manea i Salaha.
King_Kenny
@saju701 ...nisu samo Mane i Salah opasnost,nevjerovatan je podatak da se ove sezone u ekipi Liverpoola cak 20 razlicitih igraca upisivalo u syrijelce,sto nema ni jedna ekipa u Europi...to dovoljno govori o kakvoj ekipi se radi.
Ade1
@Sars33 sta him se posrecilo sudije hi guraju u svakoj utakmici, to nije normalno kako hi gurjau ali samo polahko prošle sezone su jedva usli u ligu prvaka njima ako nema jednog igrača oni su srednji klub kojeg je Aston Villa napunila sa 7 komada
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.