9

Komentari (9)

Salihović23
Ma ****no je nekad i s Varom, tačno cojk ne zna sta bi sviro...
BobPaisley
...VAR je zakon,kakav god da je...Real vise nece moci osvajati LP golovima iz offsidea od 3 metra...nego ce se fino mjeriti u milimetar...
BaboBih
A jeste dosadni sa tim realom i kukanjem, boli me neka stvar za njima vise
edinho
ko o cemu ***** o postenju.....
BaboBih
Pa koja god tema kukanje real offside bla bla, a sto onda ne kaze gdje bio var barca -chelsea, kad barca pobjedi ligu sampiona? Ili gdje bio var kad barca pobjedi PSG 6-1??
kn0x
Pomoglo bih nesto poput challenga u tenisu. Inace Englezi su bukvalno shvatili var i to vam je ono trazili ste var dobili ste var..
BaboBih
Sta bi to pomoglo kod offside u mm odluka? Problem sa VARom kad je u mm moze da se slika malo pomjeri napred nazad i da budes i onside a i u offside, sve zavisi gdje zaustavis sliku. Trebalo bi samo dati prednost napadacu kad se radi o koji cm
MaDaj
Problem je sto se mjeri milimetar kada gledaju položaj tijela dva igrača, a ne mjere milimetar kada je lopta napustila kopačku igrača koji je dodavao... kad GOD pokažu VAR snimak nikad nisu pauzirali, pa približili na nogu igrača koji dodaje, i onda pokazali položaj igrača koji je u “ofside”
BaboBih
Tacno, nekad cak i ne vidis onog sto dodaje kad povuce liniju da znas jeli sve kako treba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.