Jurgen Klopp je još prije dvije godine rekao Coutinhu šta će mu se desiti u Barceloni

Nije ga poslušao

Jurgen Klopp je još prije dvije godine rekao Coutinhu šta će mu se desiti u Barceloni

Endin Čaušević

Philippe Coutinho je početkom 2018. godine stigao kao veliko pojačanje u Barcelonu, ali nije još uvijek uspio opravdati očekivanja na Camp Nou.

Barcelona je Coutinha pokušala dovesti na ljeto 2017. godine, ali ga je tada Liverpool uspio zadržati u svojim redovima. Međutim, samo pola godine kasnije bilo je jasno da Brazilac ide u Barcu i to za nevjerovatnih 160 miliona eura.

Od Coutinha se od prvog dana mnogo očekuje u katalonskom klubu, ali on ta očekivanja još nije opravdao. Ove sezone vjerovatno je dobio najveće kritike od svih fudbalera Barcelone i sve više se špekuliše o njegovom odlasku.

Međutim, mnogi su mu ranije govorili da je odlazak u Barcu vjerovatno pogrešan potez što se ispostavilo u dosadašnjem dijelu njegovog boravka u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Još prije dvije godine to je najbolje objasnio Jurgen Klopp koji mu je dao do znanja da je ostanak u Liverpoolu za njega najbolje što može uraditi, ali ga Coutinho nije poslušao.

"Ostani ovdje i na kraju će ti oni napraviti kip ispred Anfielda. Ako odeš negdje drugo poput Barcelone, Bayerna ili Reala onda ćeš za njih biti samo jedan od igrača", govorio je Klopp tada za Coutinha.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
Znamo Ćauševiću...pričao si nam da si sidio tad s njima kad ste o tom pričali...pozz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti