Fudbalska javnost iznenađena nakon što su vidjeli kvote za okršaj Tottenhama i Manchester Cityja

Četvrtfinale Lige prvaka

Fudbalska javnost iznenađena nakon što su vidjeli kvote za okršaj Tottenhama i Manchester Cityja

Endin Čaušević

Nakon nekoliko sedmica pauze večeras nam se konačno vraća Liga prvaka i to prvim mečevima četvrtfinala.

Ljubitelji fudbala mogu uživati danas i sutra u spektakularnim utakmicama kakve nam samo može prirediti Liga prvaka. Prve dvije utakmice igraju se večeras i zanimljivo obje u Engleskoj.

Zanimljivija utakmica sigurno se igra u Londonu gdje se sastaju Tottenham i Manchester City, dok u drugom meču na Anfieldu igraju Liverpool i Porto, te je tu poprilično jasno ko je favorit za polufinale.

Međutim, mnogi su šokirani kvotama na utakmici Tottenam - Manchester City, odnosno da su Građani baš toliki favoriti. Niko nije mogao ni sanjati da će kvota na pobjedu Tottenhama biti tako ogromna, dok je kvota za trijumf Cityja kao da se meč igra na Etihadu.

Kvote za prvi susret u Ligi prvaka na novom Tottenhamovom stadionu možete pogledati OVDJE. Naravno, meč se igra večeras od 21 sati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se tiče utakmice na Anfieldu tu je situacija poprilično jasna. Jasno je da su Redsi ogromni favoriti i sve osim njihovog plasmana u polufinale bilo bi ravno senzaciji.

S toga su i kvote poprilično očekivane, ali sigurno da je kvota na pobjedu Redsa i veća nego što se mislilo. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte i ponudu za ovaj meč i to na OVOM linku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
Ne ulazim u ove kladionicarske rasprave, al je zanimljivo da je vlasnik totenhema zidov a sitija arap.. Mogle bi i neke druge stvari uticat
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi