Klopp prije revanša s Realom: Imamo tri velika problema, ali jasno je šta trebamo napraviti

I dalje vjeruje u prolaz

Klopp prije revanša s Realom: Imamo tri velika problema, ali jasno je šta trebamo napraviti

Edmir Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp detektovao je tri problema unutar svog tima pred revanš četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Liverpool je u Madridu izgubio prošle sedmice s 3:1, pa se nalazi u veoma nezgodnoj poziciji uoči sutrašnjeg duela na Anfieldu. No, ako neko može da nadoknadi dva gola zaostatka, protiv bilo koga, onda je to tim moji u napadu ima Manea, Salaha, Firmina, Jotu...

"Kada izgubite prvu utakmicu s 3:1, onda izgleda kao da ste već ispali, ali mi ćemo svakako pokušati da prođemo dalje. To je posao kojim se bavimo, to ćemo nastojati napraviti. Oni su bili bolji od nas u prvo meču, no još nije sve gotovo. Imamo tri problema - negativan rezultat, teškog protivnika i nedostatak publike...", rekao je Klopp.

"Kvaliteta koju Real ima obvezuje nas da se branimo na najvišoj mogućoj razini, a to je nešto što nismo uspjeli učiniti u posljednjoj utakmici. Bit će vrlo važno održavati mrežu netaknutom. Nakon utakmice s nama, Real je pobijedio Barcelonu, tako da je u jako dobroj formi. Ako uspijemo stvoriti više prilika nego u Madridu, što je u potpunosti moguće, tada ćemo vidjeti što će se dogoditi", dodao je Nijemac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moramo vjerovati, moramo da igramo kao u našim najboljim danima", istakao je Klopp.

MaxBet nudi visoke kvote na ovaj meč, a kompletnu ponudu pronađite na OVOM linku. Obavezno zapratite MaxBet na Facebooku i Instagramu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Skopidoo
Steta sto ce sve ostat samo na rijecima
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi