Klopp probleme u Liverpoolu završava kao pravi gospodin
Foto - EPA

Sa Salahom riješio sve

Klopp probleme u Liverpoolu završava kao pravi gospodin

M. Šljivak

Mohamed Salah pozitivan je na koronavirus i Liverpool u narednom periodu neće moći računati na njegove usluge.

Egipćanin se zarazio tokom boravka u rodnoj zemlji. Prisustvovao je bratovom vjenčanju i nakon toga je testiran pozitivno.

I dok su navijači Redsa bijesni na Salaha menadžer Jurgen Klopp smiruje strasti i riješio je sve sa Salahom i Egipćanin neće snositi nikakve posljedice.

"To je između Moa i mene. Riješili smo sve i sve je u redu", rekao je Klopp.

Istakao je i da je on odbio da prisustvuje jednom rođendanskom slavlju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam otišao. Bila je to rođendanska zabava koja je u to vrijeme bila dozvoljena u Njemačkoj, ali nisam otišao. Ipak, u nekim drugim zemljama veći je društvenim pritisak na vas", aludirao je Klopp na to da je Salah jednostavno morao da se pojavi na bratovoj svadbi.

Salah neće igrati protiv Leicestera i vjerovatno protiv Atalante, a vidjet ćemo hoće li biti spreman za meč protiv Brightona koji se igra naredne sedmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Zavrsava kao gospodin? da je bilo koji drugi trener pljuvali bih ga i govorili kako igraci "kolo vode" hahaha...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi