7

Komentari (7)

TipsterXO
Poražen jer je divljak Ramos nokautirao dvojicu igrača Lpoola.
elimo
A koju dvojicu molim te? I prije svega sto igraci liverpoola nisu nokautirali ronalda ili koga drugog...
eye of the tiger
Zato sto nisu stoka sa njive vec sportisti
Hooruk
Čuj koju dvojicu, ma na klupi dvojicu nisu ni ulazili u igru.
Mase007
Nokautirao??? Pojma vi djeco nemate, ajde lagano na spavanje. Fudbal je oduvijek bio muska igra, borba i udarci. A vi koji bi da gledate samo balerine na terenu prebacite se na neki drugi sport.
Hooruk
Eto nek ti matori stručnjače znas kad mi djeca ne znamo. To da je fudbal bio oduvjek prgav i borba i udarci to mozda u realu sa mesarima pepeom, ramosom i drugim. A ti ako hoces da gledas box i hrvanje prebaci se na drugi sport.
Mase007
Hajde horoze jedan suti Bgt vidi se da pratis fudbal godinu dana i to samo po portalima. Ako si u zivotu pogledao vise od 50 utakmica evo obe ruke dajem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.