Jurgen Klopp: Neki to zovu pohlepom, ali koga briga?

Nijemac o velikoj želji za osvajanjem trofeja

Jurgen Klopp: Neki to zovu pohlepom, ali koga briga?

Edmir Škorić

Trener Liverpoola Jurgen Klopp dao je zanimljivu izjavu.

Kloppov Liverpool osvojio je Ligu prvaka, Superkup Evrope, ali ove sezone je blizu osvajanja engleske Premier lige, a nedavno se okitio titulom prvaka svijeta.

No, sudeći po izjavu njemačkog stručnjaka, njegov tim ne prestaje stati na tome i u 2020. godini želi još naslova.

„Želja je osvojiti više trofeja. Neki bi to nazvali i pohlepom. Je li pohlepa ako želimo što više osvojenih trofeja", kazao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je naša želja izuzetno izvanredna. Prevelika je, prevelika za osvajanjem trofeja. Ne znam je li to pohlepa, možda da, ali koga briga?", upitao je Nijemac.

Liverpool je na dobrom putu da u 2020. godini osvoji Premier ligu i to nakon 30 godina čekanja, a također ima priliku da uzme još neke trofeje. Nema sumnje da će Klopp učiniti sve da obraduje navijače u više navrata.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rukfas
Kralju
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi