Kako bi izgledala tabela u Engleskoj da nije bilo odluka VAR-a?

Tottenham bi najviše izgubio

Kako bi izgledala tabela u Engleskoj da nije bilo odluka VAR-a?

Endin Čaušević

U engleskom Premiershipu od ove sezone koristi se VAR, ali navijači nisu baš oduševljeni kako sve to trenutno funkcioniše.

Način primjene VAR-a u Premiershipu je žestoko kritikovan u posljednje vrijeme, a najviše zbog milimetarskih ofsajda. Mnogi su sigurni da su sudije poništile nekoliko čistih golova iako je VAR pokazivao da je ofsajd.

Nakon utakmica koje su se igrale za vikend ponovo je bilo nekoliko skandaloznih odluka zbog VAR-a, a zanimljivo da je poništeno više od 20 golova zbog diskutabilnih odluka za ofsajde.

Navijači u Engleskoj su poručili da VAR favorizuje Liverpool i da bi situacija bila dosta drugačija na tabeli da nije video tehnologije. Međutim, The Sun je objavio kako bi izgledala tabela da nije bilo svih tih odluka VAR-a.

Liverpool bi bio i dalje prvi, ali sa šest bodova prednosti u odnosu na Manchester City koji bi bio drugi ispred Leicestera. Podsjećamo, Redsi trenutno imaju 14 bodova više od Cityja koji je treći.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najgore bi prošao Tottenham koji bi bez VAR-a bio na tek 12. poziciji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragnarrsonn
Odlicna analiza i dokaz kako se luzerpulu stima od pocetka
5 6
realancojk
nije ameba, već Orangutan :D
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi