Jurgen Klopp otkrio na kojem stadionu najviše mrzi igrati
Klopp ne voli stadion Seville zbog atmosfere na njemu

Jasno je zašto Nijemac ima ovakvo mišljenje

Jurgen Klopp otkrio na kojem stadionu najviše mrzi igrati

S. Pašalić

Jurgen Klopp je govorio za FIFA-u uoči Svjetskog klupskog prvenstva i otkrio dvije zanimljive informacije.

Trener Liverpoola je objasnio koji je to stadion na kojem najviše mrzi igrati, ali i koja će mu utakmica zauvijek ostati u pamćenju.

"Nisam siguran koji je najbolji stadion za igru. Ali stadion Seville je onaj na kojem najviše mrzim igrati zbog atmosfere - to je komliment", otkrio je Klopp.

Nijemac je tokom svog vođenja Mainza, Borussije Dortmund i Liverpoola sedam puta igrao na Sanchez Pizjuanu i nije upisao pobjedu.

Njegovi timovi su upisali tri poraza i četiri remija, a do pobjede čak nije stigao ni onda kada je Liverpool na poluvremenu vodio 3:0, a na kraju je završilo 3:3.

Klopp je također dodao da je uzvratna utakmica protiv Barcelone iz prošle sezone kada je Liverpool uspio nadoknaditi 3:0 iz prvog meča ta koja će mu ostati u sjećanju, a dodao je i da je himna Redsa, "You'll Never Walk Alone" najbolja nogometna pjesma.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi