Klopp, Guardiola i kokosov orah na Maldivima: Jurgen iznerviran, Pep brutalan
Foto - EPA

Svađa trenera

Klopp, Guardiola i kokosov orah na Maldivima: Jurgen iznerviran, Pep brutalan

Midhat Šljivak

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp bijesan je jer njegov tim igra rani meč u 35. kolu engleske Premier lige.

Klopp ne shvata odluku da Redsi igraju u terminu od 12:30 (englesko vrijeme) i smatra da to nije fer prema njegovom timu u borbi za titulu prvaka.

"Ako igramo u polufinalu Lige prvaka nigdje na svijetu ne bi odlučili da naš susret stave u ovom terminu. Nije to u redu. Zašto to radite? Zašto? Zbog ovakvih stvari je teško osvojiti četiri trofeja. Jednostavno nikog nije briga", istakao je Klopp.

Menadžer velikog rivala Manchester Cityja žestoko je reagovao na ove riječi:

"Da nisam zadovoljan otišao bih kući i ne bih više radio kao menadžer Manchester Cityja. Otišao bih raditi na Maldive, igrao jednu utakmicu sedmično i odmarao pod kokosima. Nažalost, ne može tako. Igrate od 12:30. Žao mi je Liverpool, ali ja nemam ništa s tim", rekao je Guardiola.

Zbog tijesnog rasporeda za meč protiv Newcastlea Jurgen Klopp je odlučio napraviti određene promejene unutar ekipe. Tako će u ovom meču s klupe šansu čekati Mohamed Salah i Trent Alexander-Arnold.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool i City su u tijesnoj trci za titulu prvaka, a vrlo je moguće da će se boriti i za trofej Lige prvaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1
Jurgen Klopp zvani plačko sta on hoće da pravi sam raspored pa bavi se onda baletom
1 0
King_Kenny
...cuj svadja trenera,e svasta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti