Jurgen Klopp se povrijedio vrijeđajući četvrtog sudiju
Jurgen Klopp je imao žestoko slavlje i bio je veoma nezadovoljan dijeljenjem pravde Paula Tierneyja

Bizarna scena

Jurgen Klopp se povrijedio vrijeđajući četvrtog sudiju

M. Šljivak

Liverpool je u nestvarnoj utakmici savladao Tottenham s 4:3 i ostao je u trci za plasman u Ligu prvaka, iako je plasman u elitno takmičenje izuzetno daleko i šanse su jako male. Pobjednički gol za Redse postigao je Diogo Jota u 95. minuti, a u tim trenucima menadžer Jurgen Klopp je žestoko proslavio pobjedu i u jednom trenutku se uhvatio za mišić koji je očigledno povrijeđen.

Jurgen Klopp ponovo je na svoj način proslavio pobjednički gol Redsa. Nijemac je žestoko reagovao nakon što je Diogo Jota u 95. minuti poslao loptu u mrežu za 4:3 i zatim se odjednom uhvatio za zadnju ložu.

Stradao je menadžeru Liverpoola mišić. On je slavio tako što se unio u lice četvrtom sudiji i zatim se uhvatio za ložu.

"Zadnja loža je problem. To je kazna što se nisam ponašao kako treba. Bolit će nekoliko dana, ali gospodina Tierneya neće", rekao je suđenjem nezadovoljni Jurgen Klopp i nastavlja.

[twitter]https://twitter.com/vartatico/status/1652727941095104515[/twitter]

"S njim imamo dugu historiju. Ne znam šta ima protiv nas. On kaže da nema ništa, ali to ne može biti istina", ističe trener Redsa i za kraj zaključuje:

Oglasi

"Sudije u ovoj zemlji nemaju odgovor ni na jedno pitanje. Nevjerovatno", poruka je Jurgena Kloppa.

Liverpool je nakon današnja tri boda došao do petog mjesta na tabeli Premiershipa. Redsi imaju 56 bodova i sedam bodova su daleko od četvrte pozicije koju drži Manchester United.

Crveni đavoli međutim imaju i utakmicu manje. To znači da će Liverpool do kraja sezone odigrati pet, a United šest utakmica, pa je razlika od sedam bodova poprilično velika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi do kraja sezone imaju domaće utakmice protiv Fulhama, Brentforda i Aston Ville, a gostuju Leicesteru i Southamptonu. Lako je moguće da će uzeti sve moguće bodove.

Manchester United s druge strane ima poprilično ozbiljan raspored. Gostuju Brightonu, West Hamu i Bournemouthu, a čekaju Wolverhampton, Chelsea i Fulham.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi