Jurgen Klopp saopćio koja dva igrača želi u Liverpoolu

Uprava na potezu

Jurgen Klopp saopćio koja dva igrača želi u Liverpoolu

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp donio je Redsima titulu prvaka Engleske nakon 30 godina čekanja, a sada je spreman da nastavi dominaciju na Otoku.

Sljedeća sezona bi mogla biti jako zanimljiva na Otoku, ako se zna da pored Liverpoola i Manchester Cityja, Manchester United, Chelsea, pa i Arsenal spremaju ekipe koje će pretendirati za sami vrh.

Klopp ima izuzetnu ekipu na raspolaganju, čini se da neće biti prevelikih promjena, no moguća su dva ulazna transfera koja je navodno Klopp podržao i zamolio upravu da to riješi ovog ljeta.

Jedna od želja je veznjka Bayerna i bivši igrač Barcelone Thiago Alcantara, koji želi na Anfield, ali za sada problem predstavlja odšteta jer Redsi nisu spremni da plate 40 miliona eura, što je iznos koji žele na Allianz Areni. Liverpool je spreman da plati samo 25 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Druga želja je 21-godišnji napadač Lillea Victor Osimhen, kojeg pokušava dovesti Napoli nakon impresivne sezone u Francuskoj. I on ima visoku cijenu, a Liverpool nema mogućnost previše da troši zbog krize izazvane pandemijom korona virusa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi