Urnebesna reakcija Kloppa nakon susreta sa Fergusonom

Na dodjeli individualnih priznanja

Urnebesna reakcija Kloppa nakon susreta sa Fergusonom

H. Zilić

Jurgen Klopp je još jednom dokazao da je među najboljim trenerima današnjice.

Ove sezone je sa Liverpoolom osvoio Liga Kup i FA Kup, ali ostao je bez titule prvaka Engleske, međutim to nije puno poremetilo kada su u pitanju individualna priznanja.

Klopp je je sinoć proglašen za trenera godine u engleskom fudbalu, a trofej mu je uručio legendarni Sir Alex Ferguson.

Ipak, susret Kloppa o Fergusona bio je poseban.

Legendarni Ferguson je uručio trofej Kloppu i odmah krenuo da siđe sa bine, međutim njemački stručnjak ga je povukao za ruku i zahtjevao da se uslikaju, a reakcija je bila urnebesna i vrlo brzo postala je hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp je i u ranijim izjava govorio da izuzetno cijeni Fergusonova dostignuća u svijetu fudbala, a obzirom kako Liverpool igra nije isključeno da i Klopp zauzme svoj mjesto među psoebnim trenerima na Ostrvu.

Liverpool i Kloppa sada očekuje još jedna velika utakmica, a to je subotnje finale Lige prvaka u Parizu protiv Real Madrida.

Top Komentari

Bazarich
Ponasanje Klopa prema Soutgehtu je sramno Pokazi postovanje i prema drugom kolegi budi velicina u svakom smislu. Pozdrav
0 4
Sars33
Jednog volim, drugog mrzim, ali sve u svemu dva velika gospodina!!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi