Klopp izgubio živce zbog navijača Wolverhamptona: "Ne razumijem kako neko može to da uradi"

Zasmetalo mu slavlje

Klopp izgubio živce zbog navijača Wolverhamptona: "Ne razumijem kako neko može to da uradi"

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola nisu uspjeli ni ove sezone da osvoje titulu prvaka Engleske.

Liverpool se borio do posljednjeg kola da pokuša osvojiti titulu, ali na kraju je ona ponovo otišla u ruke Manchester Cityja.

Odluka o prvaku riješena je u posljednjem kolu i to na spektakularan način. Cityju je trebala pobjeda da osigura titulu, dok je Liverpool morao da pobijedi kući Wolverhampton i nada se kiksu Građana.

Stvari su išle odlično za Redse jer je City do 75. minuti gubio na Etihadu od Aston Ville sa 2:0 i činilo se da će izgubiti. Međutim, City je spektakularnim preokretom pobijedio sa 3:2 i na kraju odbranio titulu prvaka.

S druge strane, Liverpool je na svom terenu slavio sa 3:1 protiv Wolverhamptona, ali to nije bilo dovoljno Redsima da na kraju dođu do trofeja.

Na Anfieldu su pratili pomno šta se dešava na Etihadu, te su se euforično radovali kada je Aston Villa povela sa 2:0. No, nastao je muk kada je City preokrenuo, a onda su se navijači Wolverhamptona počeli radovati zbog toga i ismijavati navijače Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

O tome je na press konferenciji pričao i Jurgen Klopp kojem se takvo ponašanje gostujućih navijača uopšte nije svidjelo.

"Ne mogu da shvatim kako navijači Wolverhamptona mogu da slave kada City postigne gol. Takve reakcije uopšte ne mogu da razumijem. To nije nešto neočekivano jer smo znali da se može desiti, ali meni takvi potezi navijača nisu jasni", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
jel opet vjetar kriv sto niste titulu uzeli?
3 3
user1644068495
Hahahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi