Žestoko je pored terena na derbiju: "Šta se ti smiješ?" - "Je li to samo tebi dozvoljeno da pričaš?"
Foto - EPA

Klopp se sukobio sa klupom Evertona

Žestoko je pored terena na derbiju: "Šta se ti smiješ?" - "Je li to samo tebi dozvoljeno da pričaš?"

M. Šljivak

Poprilično žestoku raspravu imali su tokom derbija između Liverpoola i Evertona Jurgen Klopp i ljudi sa klupe velikog rivala.

Klopp se sukobio sa pomoćnikom Carla Ancelottija Duncanom Fergusonom koji se nasmijao nakon što je Klopp tražio da se dosudi penal za njegov tim.

Njemački stručnjak se okrenuo prema Fergusonu i povikao je:

"Šta se ti smiješ?"

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ferguson je prešutio ove riječi, ali je odgovorio Seamus Coleman:

"Je li to samo tebi dozvoljeno da pričaš Jurgen", uzvratio je fudbaler Evertona.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lineker
Ima li i jedan trener u Engleskoj da se ovaj kreten nije svadjao s njim?? Kovnu obicni zahvali se Salahu pa si protekle 2 godine osvojio to sto si osvojio. Ove sezone Salah prosjecan i zato ste tu gdje jeste.
4 6
m1987
Svi su mu krivi kad gubi, a kad pobjedjuje sale prosipa, pravi se veseljak. Klop je čovjek kojeg ne želiš imati za prijatelja u teskim situacijama i to je jednostavno istina koja se dokazala i u Dortmundu, a evo i u Liverpoolu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi