Jurić: Piatek mora sačuvati samopouzdanje
Genoa se trenutno nalazi na jedanaestom mjestu na tabeli Serie A, a sutra će s ekipom Napolija odmjeriti snage na domaćem terenu

Piatek tri meča bez postignutog gola

Jurić: Piatek mora sačuvati samopouzdanje

S. Bošković

Trener Genoe Ivan Jurić inzistira na tome da napadač ovog tima Krzysztof Piatek mora ostati miran unatoč tome što u zadnje vrijeme ne postiže golove.

Piatek je u prvih devet utakmica za Genou postigao 13 golova, nakon što je ovog ljeta stigao u Italiju iz poljske Cracoviae.

Nakon sjajnog starta u ligi u posljednja tri meča Piatek nije uspio pronaći put do mreže protivnika, no Jurić govori da je sve u redu.

"Piatek je spreman za sutra. U posljednjih nekoliko mečeva imao je priliku da postigne gol, ali nije uspio. No smireno trenira. On zna da dođu vremena kad lopta jednostavno neće da uđe, no najbitnije je sačuvati samopouzdanje".

Top Komentari

avatar
Overratted
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi