Jurković: Žao nam je zbog razlaza, o Dudiću imam samo riječi hvale

Sportski direktor GOŠK-a za SportSport.ba

Jurković: Žao nam je zbog razlaza, o Dudiću imam samo riječi hvale

S. Mlaćo

GOŠK je jučer ostao bez šefa struke. Feđa Dudić je nakon remija protiv Čelika zbog serije loših rezultata odlučio podnijeti neopozivu ostavku, te su Gabeljani sada u potrazi za šefom struke. 

GOŠK nakon 11 kola ima samo sedam osvojenih bodova, a Dudić je u razgovoru za SportSport.ba istakao da je sa čelnicima sada već bivšeg kluba imao sjajnu saradnju i da će ostati vjerni navijač GOŠK-a.

I iz NK GOŠK imaju samo riječi hvale na Dudićev račun. Direktor kluba Andrija Jurković razočaran je nakon jučerašnjeg remija, te evidentne krize, ali o Dudiću ima samo riječi hvale.

"Zaista sve što mogu reći o Dudiću je u superlativima. Do sada nisam imao priliku raditi sa takvim čovjekom i trenerom. To je najpošteniji čovjek i trener koji je do sada radio u našem klubu. U ime kluba mu se zahvaljujem na svemu ostvarenom i želimo mu svu sreću svijetu", kazao je Jurković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Žao mi je što je došlo do razlaza. Nažalost, ovo je takav posao, cijenu uvijek plati trener. Dudić je imao našu maksimalnu podršku u svemu do sada, a i odlazak je bio na način da je on dao ostavku, nismo mu je uručili mi. On želi pomoći klubu s nadom da će se razdrmati ekipa i napraviti pozitivan šok", dodao je direktor NK GOŠK Andrija Jurković za SportSport.ba.

U GOŠK-u nemaju puno vremena u potrazi za trenerom, s obzirom da ih već u nedjelju očekuje duel protiv Željezničara na Grbavici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti