Kolo bez napadača

Golgeteri zakazali u 11. kolu Premijer lige

Kolo bez napadača

S. Mlaćo

Jučer su odigrani susreti 11. kola Premier lige BiH. Svakako kolo za zaborav, s obzirom da smo vidjeli tek pet pogodaka u šest utakmica.

Pomalo nevjerovatno zvuči da se na čak tri utakmice mreže nisu tresle, a da nije bilo susreta između Tuzle i Krupe koji je završen 2:1 u korist domaćih, sada bi pričali o kolu u kojem smo vidjeli tek tri - četiri pogotka.

Mreže se nisu tresle u duelu GOŠK-a i Čelika, Željezničara i Slobode, te Zvijezde 09 - Radnika, a po jedan pogodak viđen je u duelu Zrinjski i Mladosti, te Sarajeva i Širokog Brijega.

Premijerligaše već u subotu i nedjelju očekuju utakmiec 12. kola. Pet susreta igra se u subotu, dok je u nedjelju zakazan duel između Željezničara i GOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskreno se nadamo mnogo efikasnijem kolu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Griezmann
Necemo pricati o kolu u kojem smo imali 3-4 gola nego 5...
4 2
Edin Merlin
Bas me briga za to ko je dao gol,napadac ili golman. Meni je bitno da je Sarajevo pobjedilo i da je na tabeli prvo !!!!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi