Jusić za SportSport.ba

Jusić: Pritisak je veliki, ali očekujem dobru sezonu

D. Kurbegović

Defanzivac Čelika 29-godišnji Emir Jusić zadovoljan je potpisom novog trogodišnjeg ugovora s Čelikom i ostankom na Bilinom polju.

Pohvalio je rukovodstvo kluba zbog ostanka većine igrača iz prošle sezone, te se nada da će Čelik igrati važnu ulogu u narednom prvenstvu

 

"Produžio sam na tri godine. Opcija je bio samo Čelik, a klub je obećao da mi neće praviti probleme u slučaju inostrane ponude. Uprava i stručni štab su uradili dosta dobar posao. Kostur ekipe je ostao isti što je itekako dobro. Mislim da nas čeka dobra sezona", rekao je Jusić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Biće dosta pritiska. Sve ekipe se pojačavaju, ali mislim da ćemo imati važnu ulogu u prvenstvu. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama kao iz prethodne sezone. Žao mi je što je na derbijima bilo malo publike, nama je bitno da se napuni stadion. Volio bih da se navijači vrate na tribine", istakao je Jusić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.