Treninzima se priključio i Goran Popović

Čelik trenirao na Bilinom polju

Treninzima se priključio i Goran Popović

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon dva dana pauze danas su nastavili sa pripremama za narednu sezonu. 

Na današnjem treningu smo vidjeli sve igrače, tako su se priključili Popović, Jusić, Selimović i prinova iz Slavije desni bočni Goran Popović, tako da je trenutno na treninzima 30 igrača, od čega 10-tak omladinaca.

Nakon vježbi snage i trčana, igrači su malo osjetili loptu, jer će u četvrtak u Hadžićima igrati prijateljsku utakmicu protiv Olimpica, što će biti prva provjera za crno-crvene.

Do kraja sedmice prema riječima stručnog štaba očekuje se angažovanje još dvojice ofanzivaca, kako bi se kompletirao igrački kadar, s tim da je još nejasna situacija oko Renata Gojkovića, čiji menadžer kalkuliše oko izbora novog kluba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.