Jusufbašić: U Konjic se idemo nadigravati, sigurno da ćemo dati svoj maksimum

Kapiten Zvijezde optimista pred gostovanje Igmanu

Jusufbašić: U Konjic se idemo nadigravati, sigurno da ćemo dati svoj maksimum

S. Mlaćo

Gradačačka Zvijezda nakon dva kola na svom kontu ima maksimalnih šest bodova. Padali su pred momcima sa Banja Ilidže najprije Orašje, a zatim Vitez.

Sve to je bilo dovoljno za blagu euforiju među navijačima koji su svjesni da trenutna momčad može mnogo u novoj sezoni Prve lige Federacije BiH.

Kapiten Zvijezde Sabahudin Jusufbašić koji je ovog ljeta u Gradačac stigao iz Olimpika također je prezadovoljan.

"Sigurno da sam zadovoljan maksimalnim učinkom u dvije utakmice. Sada idemo u Konjic da se nadigravamo. Neće biti lako, pogotovo jer idemo u goste, ali sigurno da će svi momci dati svoj maksimum i nadamo se da ćemo se kući vratiti sa tri nova boda", kazao je u razgovoru za SportSport.ba Jusufbašić koji je u pobjedi nad Vitezom (2:1) upisao prvijenac za Zvijezdu, te dodao asistenciju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč u Konjicu igra se u subotu sa početkom u 17 sati.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi