Nakon meča s Cibalijom

Jusufbegović zadovoljan: Imamo još prostora za napredak

Adnan Beganović

Čelik je danas savladao hrvatskog prvoligaša Cibaliju s 1:0 u pripremnom meču odigranom u Međugorju.

Trener Zeničana Nedim Jusufbegović zadovoljan je prikazanom igrom protiv tima iz Vinkovaca, ali ističe da ima još prostora za napredak u igri.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ritam prvenstvene utakmice, ali zadovoljavajući i potreban. Zadovoljan sam kako smo kontrolisali utakmicu, nisu nam stvorili nijednu priliku. Mi smo postigli gol, stvorili smo nekoliko šansi i možemo biti zadovoljni utakmicom", rekao je Jusufbegović.

"Ima još dosta protora za napredak. Nama je danas falilo nekoliko igrača, ali zadovoljan sam igrom tima u oba pravca", istakao je Jusufbegović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik će generalku pred start sezone odigrati protiv Kozare na Bilinom polju 18. februara, a takmičenje u Premijer ligi nastavljaju duelom sa Zrinjskim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti