Juve će rado potrošiti novih 20 miliona eura
(Foto: EPA)

Dogovoren i Godin

Juve će rado potrošiti novih 20 miliona eura

M. Šljivak

Torinski Juventus radi sjajan posao ovog ljeta kada su transferi u pitanju.

Bianconeri su doveli Cristiana Ronalda u za sada najvećem transferu ljeta, a u Torinu se spremaju na dodatnu potrošnju kako bi stvorili tim kakvog žele.

Naredna meta je urugvajski štoper Diego Godin. Juve iskusnog defanzivca želi u svojim redovima kako bi dodatno pojačao ovaj dio ekipe i ne treba čuditi ako 32-godišnji fudbaler pojača redove Bianconera.

Atletico je spreman prodati Godina. Postavili su cijenu od 20 miliona eura, a torinski tim je navodno već dogovorio trogodišnji ugovor vrijedan četiri miliona eura po sezoni sa stamenim štoperom.

Ako do transfer dođe Godin će bez dileme predstavljati veliko pojačanje za Juve u defanzivi, a radi se o fudbaleru koji iza sebe ima stotine važnih utakmica u nogama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Godin je član Atletica već osam godina, a prethodno je igrao još za Villarreal, te urugvajske ekipe Nacional i Cerro.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EmirTM87
Ako im dodje i Godin, bit ce daleko najjaci ove sezone bgm
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi