"Juve je bez dileme sve dobro uradio, ali imam jednu sumnju"
Najbolji fudbaler svijeta je odlučio da nakon devet godina napusti Real Madrid (Foto: EPA)

Legendarni Arrigo Sacchi se oglasio

"Juve je bez dileme sve dobro uradio, ali imam jednu sumnju"

M. Šljivak

Dolazak Cristiana Ronalda u Juventus izazvao je veliku pažnju u Italiji.

Gotovo da niko, osim čelnika Stare dame, nije vjerovao da se tako nešto može dogoditi, ali Ronaldo će na kraju ipak obući dres Bianconera.

Cristiano će u Torinu zarađivati ogromnih 30 miliona eura po sezoni. Upravo tu činjenicu legendarni italijanski trener Arrigo Sacchi vidi kao mogući problem za Juventus zbog atmosfere unutar tima.

"Ne sumnjam da je Juventus sve dobro odradio. Jedina sumnja mi je odnos unutar tima. Pravila su godinama unazad bila za sve ista i to mora važiti i za Ronalda. Ako ne bude podvrgnut timu, mogli bi nastati problemi unutar tima", smatra Sacchi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cristiano u Juventus dolazi nakon devet godina u madridskom Realu i trebao bi biti vođa tima u pohodu na titulu Lige prvaka koju Juve već više od dvije decenije nestpljivo čeka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije