Juve nakon finala LP pojačava velika svjetska zvijezda?

Konkurencija u veznom redu bi bila žestoka

Juve nakon finala LP pojačava velika svjetska zvijezda?

Juventus je u proteklim prelaznim rokovima nerijetko pokazivao da je jedina ekipa iz Italije koja je u stanju dovesti najveća imena svjetskog fudbala. 

Vrhunac toga desio se prošlog ljeta kada su iz Napolija za čak 90 miliona eura doveli jednog od najboljih napadača svijeta Gonzala Higuaina. Ipak, čini se kako oni na tome neće stati jer imaju zanimljive planove i za ovo ljeto. 

Kako prenose italijanski mediji, oni su spremni da dovedu zvijezdu PSG-a Angela Di Mariju. Očito je da je Argentincu mjesto u daleko jačoj ligi od francuske pa bi mogao kao narednu destinaciju da odabere Italiju.

PSG će vjerovatno tražiti mnogo novca za Di Mariju, ali to Staroj dami sigurno neće biti problem, posebno nakon sjajne sezone koju imaju. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Di Maria je ove sezone odigrao 29 mečeva u Ligue 1 te je postigao šest golova uz sedam asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi