Juve Pjaniću dovodi konkurenciju iz Barcelone?

Andre Gomes na meti Stare dame

Juve Pjaniću dovodi konkurenciju iz Barcelone?

Juventus bi narednog ljeta mogao dovesti novo veliko pojačanje.

Riječ je o veznom fudbaleru Barcelone Andre Gomesu koji je bio želja Stare dame i prethodnog ljeta. Tada je velika borba vođena između Barce i Juventusa, ali Katalonci su ipak uspjeli na kraju dovesti ovog Portugalca i to za 30 miliona eura.

Ipak, Stara dama još uvijek nije odustala od Gomesa pa planiraju uskoro ponovo početi pregovore oko njegovog dovođenja. On je ove sezone odigrao 14 mečeva za Barcu u Primeri i posebno u posljednje vrijeme je veoma često u startnoj postavi tako da je teško očekivati da će ga Barca prodati.

Podsjetimo da je on prije Barce i Valencije igrao za Benficu iz koje je, na ljeto 2014. godine, prešao u redove ekipe sa Mestalle.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi