Mandžukić najbolji fudbaler Juventusa u januaru

Navijači odabrali

Mandžukić najbolji fudbaler Juventusa u januaru

Navijači Juventusa odabrali su najboljeg fudbalera ovog tima za mjesec januar.

To je, prema njihovom izboru, hrvatski napadač Mario Mandžukić. Iako je Mario postigao samo jedan pogodak u januaru mjesecu, navijači su ponovo prepoznali njegovu borbenost na terenu te su ga odlučili nagradiit.

Juventus je tokom januara mjeseca odigrao šest mečeva te su upisali pet pobjeda i poraz u gostima kod Fiorentine 2:1.

Mandžukić je jedini gol u prethodnom mjesecu postigao u Kupu Italije protiv Atalante. Podsjetimo da je Mario ovu nagradu osvojio i prethodnog mjeseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mandžukić je ove sezone odigrao 20 mečeva u Seriji A, te četiri u Ligi šampiona i dva u Kupu. Postigao je ukupno šest golova uz četiri asistencije. Nagradu za najboljeg fudbalera preuzet će prije meča Serije A protiv Intera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti