Juve pristao na transfer Sandra za 50 miliona eura, a na njegovo mjesto dovodi Ronaldovog prijatelja

Brazilac umjesto Brazilca

Juve pristao na transfer Sandra za 50 miliona eura, a na njegovo mjesto dovodi Ronaldovog prijatelja

E. Škorić

Kako je izvijestio madridski AS, PSG dovodi beka iz Juventusa, a Stara dama "krpi" rupu dovođenjem defanzivca Real Madrida.

Prema AS-u, brazilski nogometaš Alex Sandro na ljeto ide u PSG i klubovi su navodno na dobrom putu da postignu konačan dogovor.

Očekuje se da će Juve prodajom Sandra zaraditi 50 miliona eura. Ovaj igrač je u decembru obnovio ugovor sa prvakom Italije do 2023. godine i činilo se da je on Juventusovo dugoročno rješenje, no Stara dama je ipak spremna da ga pusti.

Ukoliko se obistine pisanja AS-a, Sandro će u Pariz, a Juventus onda dovodi Marcela iz Real Madrida. Iskusni bek bi popunio prazninu, a o njemu i Juventusu u zajedničkom kontekstu piše se još od kada je iz Reala u Juve otišao njegov prijatelj Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Marcelo je, s druge strane, promijenio svoju perspektivu u Madridu od povratka Zinedina Zidana na trenersku klupu. Nakon što ga je izopštio prethodni trener Santiago Solari, koji je smijenjen u februaru, brazilski bek je navodno postavio zahtjev za transfer, a Juventus je bio njegova željena destinacija. Ali pošto ga je Zidane vratio na startnu postavu, 30-godišnjak je više za to da ostane u Bernabeu...

Međutim, iako je ponovo starter u ekipi Reala, njegov nastup je i dalje ostao daleko ispod onog u prethodnim sezonama i klub će morati da proceni Marcelovu situaciju kada dođe ljeto.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi