Juve se mučio na Sardiniji, Bernardeschi igrač odluke

Stara dama opet na bod od Napolija

Juve se mučio na Sardiniji, Bernardeschi igrač odluke

Edmir Škorić

Juventus je u 20. kolu italijanske Serije A gostovao Cagliariju, pa je slavio s minimalnih 1:0.

Cagliari je na Sardegna Areni ugostio Juventus i odigrao je jedan jako dobar meč, ali gosti iz Torina su iskoristili ulogu favorita, mada su možda očekivali da će biti puno lakše doći do pobjede.

Stara dama je imala sjajnu šansu u devetoj minuti, kada je Dybala iz slobodnjaka uzdrmao prečku, a onda je Bernardeschi u 18. minuti upropastio dobru šansu za goste.

U 23. minuti Juventusu je poništen gol Benatije, da bi u završnici prvog dijela Farias ozbiljno zaprijetio Juventusu, pošto je pogodio stativu.

Naš Miralem Pjanić u 60. minuti je imao dobru šansu, da bi Juve konačno stigao do gola u 75. minuti, kada je Douglas Costa prizemno ubacio pred gol Cagliarija, a Bernardeschi zabio za konačnih 1:0.

Juventus je opet na bod od prvoplasirnaog Napolija, dok je Cagliari 16. na tabeli sa pet bodova više od timova iz opasne zone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A, 20. kolo:
Cagliari - Juventus 0:1 (Bernardeschi 74)

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti