Juve sprema žestoku kaznu za svog 'bjegunca'

Cuadrado nezadovoljan

Juve sprema žestoku kaznu za svog 'bjegunca'

Edmir Škorić

Kada je saznao da neće biti starter, Juan Cuadrado je, navode mediji, napustio karantin uoči meča sa Cagliarijem.

Cuadradov ostanak u Juventusu tražio je Massimiliano Allegri, no ovaj italijanski stručnjak na početku sezone previše ne razmišlja o Cuadradu, pa je Kolumbijac bijesan i zato je otišao iz karantina.

Odlučio je napustiti ekipu kada je saznao da ga Allegri neće uvrstiti u prvi tim za duel s Cagliarijem, koji je igran u srijedu. 

Navodno je noć prije otišao iz hotela gdje su bili smješteni igrači, a nakon toga se vratio i izvinio, no to mu nije donijelo ništa - nije bio ni na klupi protiv Cagliarija. Sada je suočen sa žestokom kaznom iz kluba i moguće je da ga vrate u Chelsea.

I baš je sam Cuadrado nedavno izjavio da je "presretan da je uspio da napusti Chelsea". 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve je demantovao ovu priču, tvrdeći da su porodični problemi razlog Cuadradovog odlaska, no mediji imaju drugačije mišljenje i neka saznanja koja ukazuju na nekorektnost ovog krilnog nogometaša.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi