Juve zakazao predstavljanje Higuaina?

Argentinac stiže u Torino?

Juve zakazao predstavljanje Higuaina?

Endin Čaušević

Italijanski mediji prenijeli su danas da se Gonzalo Higuain nalazi na korak od prelaska u Juventus.

Kako piše Football Italia Juventus je spreman platiti 94 miliona eura za napadača Napolija koji bi već sredinom sljedeće sedmice trebao biti predstavljen kao novo pojačanje Stare dame. 

Čelnici aktuelnog prvaka Italije odlučili su aktivirati otkupnu klauzulu argentinskog igrača. Navodno, Higuain bi već danas trebao proći ljekarske preglede, te bi se u utorak trebao priključiti pripremama svoje nove ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Higuain se i dalje nalazi na produženom odmoru zbog nastupa na Copa Americi, a ukoliko se transfer završi u dresu Juventusa mogao bi debitovati 7. avgusta u prijateljskoj utakmici protiv West Hama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti