Juve zakazao sastanak sa Raiolom: Tema je Matuidi
Foto: EPA

Stara dama želi što prije dovesti veznjaka PSG-a

Juve zakazao sastanak sa Raiolom: Tema je Matuidi

Italijanski mediji prenose da će se čelnici Juventusa tokom ove sedmice sastati sa Minom Raiolom kako bi razogvarali o mogućem transferu njegovog klijenta Blaisea Matuidija iz PSG-a.

Bianconeri su bili veoma blizu dovođenja veznjaka PSG-a i prošlog ljeta, ali je francuski klub u zadnjem trenutku obustavio pregovore.

Međutim, Juventus i dalje nije odustao od 30-godišnjeg Matuidija, a italijanski mediji javljaju da su u Juventusu dogovorili sastanak sa njegovim menadžerom Minom Raiolom.

Osim o Matuidijevom transferu, čelnici Juventusa bi trebali razgovarati i o novom ugovoru za svog talentovanog napadača Moisea Keana, čiji je Raiola također menadžer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Matuidijev ugovor sa PSG-om ističe narednog ljeta, a pretpostavlja se da bi Juventus za njegov transfer morao izdvojiti oko 20 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti