Juve završio transfer iz Barcelone: Posao će ozvaničiti prije nastavka prvenstva?

Brazilac ide u Torino

Juve završio transfer iz Barcelone: Posao će ozvaničiti prije nastavka prvenstva?

Edmir Škorić

Juventus i Barcelona blizu su dogovora oko transfera 23-godišnjeg Arthura Mela.

Mundo Deportivo je objavio kako je mladi Brazilac želja Juventusa i kako je klub na pragu njegovog dovođenja s Nou Campa.

Arthur je kod novog trenera Quiquea Sancheza izgubio mjesto startera, pa je u zadnjih 11 utakmica samo četiri puta zaigrao od prve minute. Juventus posao želi završiti i prije nego se nastave nogometna prvenstva.

Stara dama je spremna da plati 30 miliona eura i da u Barcelonu pošalje Miralema Pjanića ili Federica Bernardeschija, kojeg je Barca htjela da dovede i prošlog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilac je sretan u Barceloni i nema namjeru da ide, ali jasno je da su Katalonci zbog pandemije koronavirusa u takvoj situaciji da će se morati odreći nekolicine "manje važnih" nogometaša. Očigledno je Arthur među njima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamin92
Znaci tekst i naslov, veze s mozgom nemaju, kakav pendrek je ovo pisao, kao u fazonu, gotov posao, treba se ozvaniciti, i onda dole eto oni nude, a on nece, al Barci trebaju pare, bolje bi moja nena napisala tekst...
7 1
19501911
Jeli trener "Sanchez" ili Setien???
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi