Juve želi Rakitića, hrvatski reprezentativac nema pojma o tome?

Ne bi imao ništa protiv ostanka u Barci

Juve želi Rakitića, hrvatski reprezentativac nema pojma o tome?

Ime hrvatkog reprezentativca i člana Barcelone Ivana Rakitića često se dovodi u kontekst s Juventusom. U posljednjih nekoliko mjeseci talijanski mediji ponovno su u vezu doveli "Staru damu" i hrvatskog reprezentativca.

Poznato je da Rakitiću ugovor istječe 2021. godine pa je zbog toga posebno zanimljiv Juventusu koji u tome vidi šansu da ga dovede, navodi Tuttosport koji je već pisao o tome kako je Fabio Paratici ideju o dovođenju Rakitića predstavio čelnicima katalonskog kluba.

Ipak, koliki god da je taj interes, Talijani još nisu poslali službenu ponudu. Rakitić navodno ne zna ništa o ponudi i nitko iz kluba nije mu još ukazao na to da je stiglo išta vezano uz njega, doznaje Mundo Deportivo.

Zasad se čini kako Rakitić nije nestrpljiv oko eventualnog transfera jer ne bi imao ni ništa protiv toga da ostane u Barci, ali puno će ovisiti i o tome kako će izgledati ljetni prijelazni rok s obzirom na pandemiju koronavirusa zbog koje sve stoji

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Rakitić zna da se na njega ne računa u Barceloni i želi kontrolirati svoj odlazak", piše Mundo Deportivo koji dodao je kako je Rakitić od svog dolaska 2014. godine prošao put od ključnog igrača do marginalca kojeg se klub pokušava riješiti.

Top Komentari

luks-02
Ma Rakitiča ne želi niko ni đabice.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi