6

Komentari (6)

JointUnion87
Pjanić ovu utakmicu MORA odigrati.
HarisADP
Hahaha mora, mora :D on je svoje odigrao. Sad mu slijedi klupa i da bude de jongova zamjena. Pjanic je samo bio žrtveno janje za barselonine dugove. Mi im rado izašli u susret i uzeli najboljeg mladog veznjaka na svijetu Artura ;) Ps. Slavi sad pjanicu, zovi šerifa hahahahah debilčina, ko da je preso iz liona u Barcelonu, a ne VELIKOG JUVENTUSA KOJI JE VECI OD barcelone.
JointUnion87
@HarisADP Juventus može biti samo veći u korupciji, mitu, malverzacijama. Barcelona je obilježila jednu eru modernog fudbala kakav se ne pamti, s najboljim igračem svih vremena (MESSI) i najboljim playmaker-om svih vremena (INIESTOM). Poklopi se. Ne brukaj se. Nauči imena igrača prvo.
IvanKing
5 godina nije baš neka duga era, od 2009 do 2014, pa onda Real od 2014-2019, može se reći polu era Messija polu era Ronalda, eto tako da te malo naučim o nogometu
HarisADP
O cem ti ivane?
HarisADP
@JointUnion1987 e balavce mali naso si farselonu porediti sa velikim Juventusom, klub koji je sinonim za kradju u ls. Pljacka stoljeca sa ovrebom. Bas si balavac

@IvanKing ma klasicni glupi bosnjo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.