Juventus čeka, Bayern nikako da se odluči

Dogulas Costa u Juventusu?

Juventus čeka, Bayern nikako da se odluči

E. Škorić

Brazilski veznjak Douglas Costa zanimljiv je Juventusu, ali Bayern nije siguran hoće li ga prodati.

Juventus je odlučan da otkupi Costin ugovor i spreman je da plati 40 miliona eura Bayernu za krilnog nogometaša, ali Bavarci su neodlučni i čelnim ljudima italijanskog prvaka poručili su da "sačekaju još malo".

Podsjećamo da je Costa prihvatio ponudu Juventusa, želi da zaigra u dresu Stare dame, ali ne može ništa dok ne dobije zeleno svjetlo iz Minhena.

Juve na kraju mora čekati barem do naredne sedmice, a dosta toga ovisi i o tome da li će njemački klub uspjeti da angažuje Alexisa Sancheza iz Arsenala.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovom dodajmo da je 26-godšnji reprezentativac Brazila u dresu Bayerna u minuloj sezoni odigrao 34 meča u svim natjecanjima, a zabio je sedam golova uz devet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi