Juventus čestitao rođendan Pjaniću, zbog jedne riječi smo se 'istopili'

Bh. reprezentativac slavi 29. rođendan

Juventus čestitao rođendan Pjaniću, zbog jedne riječi smo se 'istopili'

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić danas slavi 29. rođendan.

Čini se kao da je jučer bila utakmica protiv Bugarske kada je popularni Mire debitovao za naš nacionalni tim, a od tada je prošlo čak 11 godina.

Tada je Pjanić imao samo 18 godina, a kasnije je izrastao u jednog od najboljih veznjaka svijeta.

Povodom njegovog rođendana oglasio se i Juventus i to preko društvenih mreža. Tom prilikom nazvali su ga 'mađioničar', a kako bi drugačije?

Inače, objava je naravno izazvala brojne komentare navijača Stare dame koji su se pridružili čestitkama.

Pjanić je u toku ove sezone odigrao ukupno 35 utakmica za Juventus, postigao je četiri gola i dodao isto toliko asistencija.

Juventus odbio Realovu ponudu za Pjanića

Inače, prethodne sedmice se špekulisalo o zamjeni igrača između Juventusa i Real Madrida, a od toga za sada neće biti ništa pošto Bianconeri u svojim redovima žele zadržati Pjanića.

Ugledni AS piše da je torinski klub odbio Realov prijedlog o zamjeni Pjanića i Tonija Kroosa jer smatra kako je bh. reprezentativac nedodirljiv. Međutim, interes za njemačkog veznjaka svakako ostaje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fali Ramadani je prošle sedmice boravio u Madridu, razgovarao je s čelnicima kraljevskog kluba, Pjaniću je navodno ponuđena i plata od 10 miliona eura na godišnjem nivou. Ipak, dogovor je daleko od postignutog.  

Real se sprema na Kroosovu prodaju jer će na ljeto svim silama pokušati dovesti Paula Pogbu. Nijemca želi nekoliko klubova iz Premiershipa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti