6

Komentari (6)

Babuka1
Gospodski kao i uvijek. Bez plakanja kmekanja na sudije, stele i tako dalje. Ljudi zasluzeno uzeli titulu i dobili cestitku od gospode.
vence
e pa interesuje me gdje su sad oni dusebriznici sto kazu da se juveu steli, da su sudije njihove i td? gdje su ove godine bili? Juve odigrao lose.. zavrsili lose.. i kraj price.
Juventini
Vrati ce se ini brzo. Cim inter sled.sezobe u grupnoj fazi zavrsi 4 ili 3 u grupnoj fazi. Eto ti njih s kukanj. Zapamti sta sam ti reko prijatelju
Marco_Materazzi
pa djubrentus kako je ove sezone igrao ni bog im ne bi mogao pomoci da osvoje titulu a ne sudija
Babuka1
Eto vidis levata. Sta ces budali..
IvanKing
****ga Inter planiro to ispo u grupnoj fazi lige prvaka Ronaldo ih izbacio u kupu imali su najmanje utakmica od ovih top klubova Italije najmanje su se potrošili Milan igri europsku ligu duboko do potrošnje igrača je a i do Juventusovog slabog veznog reda.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.