19

Komentari (19)

Bajernovac
inace patnja od utakmice dvije ciganske ekipe statistika sve govori,,ocaj
Edin Merlin
MR’ŠŠŠŠŠŠŠŠŠ….!
Juventini
Opet Juve štima Inter žrtva Maaaarkooo Maaaateeeraaazziiii
JuventinoBK
@Marco_Materazzi moras oznaciti pacijenta
Marco_Materazzi
@JuventinoBK pacijent ti je retardirana mati,
@Juventini da su nas 92. branili igraci djubrentusa ne bi danas pola BiH bilo republika srpska. Svaka cast, tresle se gace cijelu utakmicu al pobjeda je pobjeda.
Sars33
Chiesa veoma dobar igrac, srusili su ih, svaka cast stvarno
juvem
Barsa osvaja, hahaha
vence
Taman kako treba Prvak Evrope bez suta u gol, tj bio je jedan. Polako opet počinju liciti na tim odčaskom najveceg individualca svih vremena
JuventinoBK
Samo se ti nadaj. Ovaj Chelsea je puko ko lubenica siti ih pobjedi. Jaca je spezia od njih trenutno. Vidjet ces torino za vikned remi.
IvanKing
Zbog toga je otišao čovjek, to će sada Allegri pokušati raditi čitavu sezonu,posebno protiv velikih protivnika igrati na 1-0,gdje nemaš tri prilike u 90 min, odnosno bunkeraški anti-nogomet, sa pokušajima kontri i čekanjem da se protivnik izmori do maksimuma od trčanja i napadanja.
nameno000
Chiesa zvijer,Lukaku junac koji ne vrijedi ni 50 mil.realno.Ima samo dobre fizicke predispozicije.
Zulfikar
Juventus osvaja LS, zapamtite ove rijeci.
user1606950187
po igri bayern
Marco_Materazzi
@Zulfikar hahahahahah pa juve nikad nije osvojio ligu prvaka pa nece sigurno ni sad
Zulfikar
Cuj nikada? A Heysel 85-te? Protiv Ajaxa 96-te???
forza_juve
NBA cao zdra'o heh
user1606950187
probudio se juventus
vence
ma kralju, hebeno je 3 godone igrati za jednog igraca.. i za njegovu statistiku, i kad ode poceti liciti na tim.. na ono sto je Juve uvijek bio.. i eo, poconju.. plus trebalo bi malo i na sredini svjeze krvi.. da li ce Alegri sta sa Arthurom uspjeti vidjecemo kad se vrati od povrede
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.