Juventus dovodi igrača kojem Milan nije vjerovao
Foto: EPA

Cijena 25 miliona eura

Juventus dovodi igrača kojem Milan nije vjerovao

Dobri poslovni odnosi između Juventusa i Sassuola mogli bi biti nastavljeni.

Teško je pobrojati igrače koji su proteklih godina išli iz jednog u drugi klub, a sada bi iz Sassuola u Juventus mogao i 22-godišnji Manuel Locatelli koji ove sezone pruža sjajne partije u Serie A.

Mediji u Italiji pišu kako su se Bianconeri ozbiljno "nameračili" da dovedu Locatellija u svoje redove i da se već vode pregovori, no problem je što danas Sassuolo traži duplo više od onog što je prošlog ljeta dao Milanu za njegove usluge.

"U Sassuolu nisu nimalo naivni. Za Locatellija traže 25 miliona eura", navode italijanski mediji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno Juventus ima i jedan adut iz rukava kojim može spustiti tu cijenu. U Sassuolo bi u sklopu tog transfera otišao Hans Nicolussi koji je trenutno na posudbi u Perugiji.

Locatelli je inače u prošlosti smatran velikom nadom Milana. Vjerovalo se da će biti nova zvijezda , ali na kraju nije dobio šansu kakvoj se nadao i otišao je na 'kaljenje' u Sassuolo koji ga je u međuvremenu i otkupio.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi