Juventus dovodi "turskog Dybalu"?

Stara dama želi Cengiza Undera

Juventus dovodi "turskog Dybalu"?

Endin Čaušević

Juventusu očito nije dovoljan jedan Paulo Dybala pa je italijanski klub odlučio da dovede igrača za kojeg kažu da je novi Dybala.

Naime, radi se o mladom turskom napadaču Cengizu Underu kojeg u Turskoj zovu novi Dybala. Ovaj 20-godišnji napadač igra u Basaksehiru zajedno s našim Edinom Višćom, a u prošloj sezoni je odigrao 32 utakmice i postigao je sedam golova u turskoj Superligi.

Italijanski mediji objavili su danas da se Under nalazi na meti Juventusa koji je pokazao veliki interes da ga dovede ovog ljeta. Under je sjajnim igrama izborio i mjesto u reprezentaciji Turske i jasno je da se radi o veoma talentovanom igraču.

Juventus ima plan da ga ovog ljeta kupi od Basaksehira nakon čega će ovaj 20-godišnji napadač najvjerovatnije biti proslijeđen na posudbu, ali nije poznato u koji klub. Stara dama bi ga trebala platiti oko 14 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi