Stara dama igra u Ukrajini: Možete li pogoditi u kojim dresovima nastupa Juventus?

Neobičan izbor

Stara dama igra u Ukrajini: Možete li pogoditi u kojim dresovima nastupa Juventus?

Admin Čaušević

Posljednjih godina najveći evropski klubovi eksperimentišu s rezervnim dresovima, posebno s trećom garniturom pa na terenu djeluju neprepoznatljivo. 

Ljubitelji fudbala obično klubove prepoznaju po boju dresa, ali više nije rijetka pojava da se odustane od tradicije te drugi ili treći dresovi budu nešto potpuno novo.

Adidas je za sezonu 2020/21 pripremio neobične treće dresove za Juventus kojim dominira narandžasta boja. 

Juventus je novu sezonu Lige prvaka otvorio gostovanjem u Ukrajinu kod Dynamo Kieva.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Domaći igraju u svojim bijelim dresovima, dok su popularni Bianconeri u narandžastoj opremi i definitivno ih je neobično vidjeti u ovim dresovima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Gologuzi,zbog Ukrajinki.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi