Juventus gostuje u Trstu, a na gostovanje nisu otišli Maurizio Sarri i Cristiano Ronaldo

Posljednja provjera pred novu sezonu

Juventus gostuje u Trstu, a na gostovanje nisu otišli Maurizio Sarri i Cristiano Ronaldo

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras u gostima igraju prijateljsku utakmicu protiv Triestea što će biti posljednja provjera pred novu sezonu.

Stara dama će u Trstu imati šansu za posljednju provjeru pred početak nove sezone, ali su znatno oslabljeni. Na klupi Juventusa večeras neće biti trener Maurizio Sarri koji ima dosta problema s prehladom.

Sarri se nije pojavljivao na treninzima prethodnih dana, te je ostao kući u Torinu i odlučeno je da ne putuje u Trst. Također, s ekipom neće biti ni najbolji fudbaler ovog tima Cristiano Ronaldo.

Ronaldo je zbog problema s povredom trenirao prethodne sedmica odvojeno od ekipe, a nakon što nije igrao protiv Villa Perose portugalski igrač nije ni večeras u konkurenciji za meč.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, dobre vijesti su što je u ekipi Aaron Ramsey koji bi večeras mogao debitovati u dresu Stare dame nakon što je ovog ljeta stigao iz Arsenala.

U konkurenciji za meč su: Szczesny, De Sciglio, Chiellini, De Ligt, Pjanić, Khedira, Ramsey, Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Danilo, Matuidi, Cuadrado, Mandžukić, Bonucci, Higuain, Emre Can, Rugani, Rabiot, Demiral, Bentancur, Pinsoglio, Bernardeschi, Buffon.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crvenituzlak
Triestine*
0 0
srcerukelopata
Uzima hin juve lahko.samo opočetka svoju igru nametnut.rezultat neće izostat.nema veze što nejma ronalda.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi