Apsolutno iznenađenje

Juventus imenovao novog trenera!

10

Komentari (10)

mer12
trebali su jos prije utakmice sa Lionom ,ono sto su navijaci trazili i prije zavrsetka sezone jos poslije utakmice sa Atalantom
Edin Merlin
Nemože biti gori od Sarrija...
Shik
Nije mi cudo za upravu kluba.Garant znaju sta rade.Al daje on prihvatio glat.Onda je nesto cudno.Kao maska.Tisi ispred al daljinski je u tajnim rukama.Sveje moguce.
Shik
Ma dajmu stolicu pored Nedveda.Legenda jeste kluba.Al pretjeruju sto jest jest.Za takav klub treba ozbiljna i provjerena osoba.Sta po nesreci krene par losih rezultata u startu.Srozace ga tako dase nikad vise nece spominjati za njeg.Ok pomocni nekom ozbiljnom treneru.Al bas to.Nije mi jasno...
Quartararo20
Sretno Pirlo ali mislim da je Juve ovdje isao na jeftiniju varijantu...jbg valja Sarriju isplatiti 20+ miliona eur...realno trebali su Pochetina dovesti ali haj ne moze Pirlo biti losiji od Sarrija ali nikako.
MehoS
Maestro
Zašto sve rade brzopleto usijanih glava trebalo je sačekati par dana pa onda donositi odluke
Rajvosa2019
Ovo me bas iznenadilo, nema iskustva - ipak ce taj zadatak sigurno bolje odraditi od one ublehe Sarrija
Jack28
Hahah ovi se za****ju.
Mowzilla
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.