Juventus imenovao novog trenera!

Apsolutno iznenađenje

Juventus imenovao novog trenera! · Zvanično

A. Čaušević

Juventusu nije trebalo dugo vremena da imenuje nasljednika Maurizija Sarrija, izještavaju italijanski mediji. 

Sarri je u popodnevnim satima dobio otkaz nakon što ispadanja u Ligi prvaka od Lyona, a rukovodstvo Stare dame se odmah dalo u potragu za njegovog nasljednika.

Italijanski mediji izvještavaju kako je Andrea Pirlo obavio razgovor s Upravom Bianconera te je pristao da preuzme aktuelnog prvaka Serije A.

Pirlo je nedavno imenovan za prvog trenera U23 tima Juventusa, međutim već sada će preuzeti kormilo prvog tima trofejnog kluba iz Torina.

Nekadašnjem odličnom veznjaku koji je za Juventus nastupao od 2011. do 2015. godine će to biti prvi trenerski posao u karijeri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu stigla je i zvanična potvrda da je Pirlo imenovan za novog trenera koji je potpisao ugovor do juna 2022. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Ovo me bas iznenadilo, nema iskustva - ipak ce taj zadatak sigurno bolje odraditi od one ublehe Sarrija
9 2
Maestro
Zašto sve rade brzopleto usijanih glava trebalo je sačekati par dana pa onda donositi odluke
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije