Juventus je tako "prevario" Liverpool, a sada istu stvar radi i Arsenalu

Stiže kao slobodan igrač

Juventus je tako "prevario" Liverpool, a sada istu stvar radi i Arsenalu

Endin Čaušević

Vezni fudbaler Arsenala, Aaron Ramsey, na kraju sezone će najvjerovatnije kao slobodan igrač napustiti klub s Emiratesa.

Velšaninu ugovor s Topnicima ističe na kraju ove sezone i nije uspio naći zajednički jezik s čelnicima kluba oko nove saradnje. Bilo je priče da bi Ramsey u januaru mogao napustiti Arsenal kako bi klub nešto zaradio, ali kako stvari stoje to se neće desiti.

Navodno, Ramsey je već u pregovorima s Juventusom koji mu je poručio da će mu dati ugovor, ali samo ukoliko na ljeto dođe kao slobodan igrač. Stara dama je Ramseyju ponudila ugovor na tri sezone prema kojem bi trebao godišnje zarađivati oko 6,5 miliona eura.

Ramsey bi mogao dobiti dodatnih osam miliona eura ukoliko ispoštuje dogovor i dođe bez obeštećenja, a 1,5 miliona eura bi trebali dobiti njegovi predstavnici kao bonus. Ljetos je Juve na sličan način doveo Emrea Cana koji je kao slobodan igrač došao iz Liverpoola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
To je primjer kako treba da funkcioniše jedna uprava. Juventus je institucija bio i ostao !
39 10
Mele
Problem je u tome sto Juventus dovodi vecinom sarije igrace, sa nekim izuzetkom.Dobrog igraca je tesko danas docesti za male pare, kamoli dzaba.Klubovi se osiguravaju sa dugim ugovorima i klauzulama na stotine miliona, Isco 700 miliona osteta, Asenssio 200 miliona itd.Ako dovedu njega .onda ce zaraditi na nekom, Costa, Pjanic ili neko treci ide sigurno.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi