Juventus postavio cijenu za Miralema Pjanića!
Bosanskohercegovački fudbaler je u redove torinskog tima stigao 2016. godine iz Rome, a sa Bianconerima je osvojio dvije titule prvaka (Foto: EPA)

Spremni ga prodati

Juventus postavio cijenu za Miralema Pjanića!

Midhat Šljivak

Torinski Juventus spreman je prodati reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.

Kao što se to već ranije spominjalo, Juve ima namjeru da napravi određene promjene unutar tima, a prva želja je dovođenje fudbalera madridskog Reala Isca.

Kako bi pronašli novac za dovođenje ovog fudbalera, Juve je spreman prodati Miralema Pjanića, ali i Samija Khediru. Sky Sports navodi kako Stara dama za bh. fudbalera traži cifru od 70 miliona eura, dok su Khediru spremni prodati za 20 miliona.

Isco je sa Kraljevima ugovorm vezan do 2022. godine. Klauzula je postavljena na nevjerovatnih 700 miliona eura, ali kako nijedan tim na svijetu ovo ne može platiti, cifra za koju bi ga prodali je oko 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Španski fudbaler je odavno želja Bianconera. Zbog njega su se spremni odreći i Pjanića, koji se takođe prethodnih mjeseci povezivao sa Realom, Barcelonom i Manchester Unitedom.

Pjanić je ove sezone nastupio u 23 utakmice, a postogao je tri gola uz dvije asistencije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amir87
Bolji Pjanic od Isca....
101 15
Edin Merlin
Jebam vam mater !
27 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi