Juventus konkurenciju Pjaniću dovodi iz Reala?

Isco na meti Stare dame

Juventus konkurenciju Pjaniću dovodi iz Reala?

Ekipa Juventusa mogla bi se pojačati narednog ljeta veznim fudbalerom iz Real Madrida.

Iako se ranije govorilo da bi Kolumbijac James Rodriguez mogao preći u Juventus, čini se da je Stara dama ipak više zainteresovana za Isca.

Isco se ove sezone nalazi u nezavidnom položaju kod trenera Kravljevskog kluba Zinedina Zidanea pa je počeo samo osam mečeva u La Ligi i postigao dva pogotka uz tri asistencije.

Već udugo vremena špekuliše se o njegovoj budućnosti, a za sada su ga španski mediji najviše selili na Otok, tačnije u Arsenal, Chelsea i Manchester City.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Isco prije Reala igrao za Malagu iz koje je na ljeto 2013. godine za 30 miliona eura prešao u Kraljevski klub. Sa Realom je osvojio dvije Lige šampiona, Kup Kralja, dva puta Svjetsko klupsko prvenstvo te dva puta UEFA Supercup.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi